Raman-CSLM
Raman-CSLM

press to zoom
Raman-SEM
Raman-SEM

press to zoom
AFM-Raman
AFM-Raman

press to zoom
Raman-CSLM
Raman-CSLM

press to zoom
1/5

Renishaw InVia

Microscopie COnfocala Raman

 

Microscoapele Raman InVia sunt sisteme de mare sensibilitate cu microscoape optice de cercetare integrate, permitand masurari confocale de inalta rezolutie.

 

Microscoapele Raman InVia suporta laseri multipli, cu schimbare automata din software a lungimilor de unda de excitare.Laseri: Pana la 3 laseri multi-linie pe o placa de baza standard. Exista posibilitatea unor placi speciale pentru mai multi laseri.

 

Domeniu de la UV la NIR: De la ~229 nm la ~1064 nm. Sunt permise peste 20 de linii laser. Rezolutie spectrala inalta: Rezolutie spectrala mai buna de 1 cm-1 Tehnici combinate: Raman cu tehnici SEM, FT-IR, CLSM si SPM.Automatizare: Utilizatorul alege gradul de automatizare dorit pentru aplicatia avuta in vedere.Imagistica StreamLine Plus!SynchroScan™ Patentat, fara artefacte, pentru spectre Raman cu zgomot scazut pe intreg domeniul Raman si fotoluminiscenta.Optiuni disponibile - Microscoape upright, inversate si deschise. Detectori - Suporta pana la maxim 4 detectori montati simultan: CCD, InGaAs punct si matrice, APD, PMT si altii.O gama completa de optiuni de imagistica - Punct, focalizare rapida de linie, StreamLine Plus pentru imagistica spectrala, imagistica Raman globala etc.