Analizor Potential Zeta

Wallis

 

Definitie

Particulele din solutie sunt inconjurate de un strat dublu electric (Electrical Double Layer = EDL) care caracterizeaza interactiunea particula-particula. Acesta determina pe deplin stabilitatea formulei. Masurarea potentialului Zeta este direct legata de mediul de incarcare al particulelor. Este folosit pentru sinteza chimica, functionalizarea particulelor, etc.

 

Celula de masurare: electrozi independenti cuplati la o baie de celule standard

 

Simplu

Designul baii de introducere a celulelor permite o operare a probelor simpla si usoara si previne formarea bulelor. Este potrivita cuvelor standard si disponibila in diferite materiale: polistiren, sticla sau quartz, complet compatibile cu solventii organici.

 

Robust

Electrodul de carbon inovativ ofera durata si nu permite oxidarea electrozilor, care, de asemenea, pot fi usor curatati prin metodele standard precum baia ultrasonica sau spalarea acido-bazica.

 

Fara artefacte

Designul optimizat al lui WALLIS previne artefactele ca de exemplu in cazul efectelor electro-osmozei aparute prin suprimarea solventului indus gresit pe peretii cuvei.

 

Beneficiile cheie ale lui Wallis

 

♦ Valori precise ale potentialului Zeta pentru a prezice si controla stabilitatea dispersiei

♦ Folositor muncii de formulare

♦ Inalta precizie si repetabilitate

♦ Dezvoltare CORDOUAN a conceptului inovativ de celule de micro-electroforeza ce elimina efectul electro-osmozei

♦ Dezvoltare CORDOUAN a electrodului pentru celulele potentialului Zeta din material carbon-sticlos, care nu este oxidat de probele cu continut mare de saruri, totodata fiind usor de curatat si durabil.

WALLIS este un analizor al potentialului Zeta de mare rezolutie. Utilizand analize si date, ofera urmatoarele optiuni la mare rezolutie:

 

♦ mobilitate electroforetica pana la 10-10 m²/V.s

♦ potential Zeta pana la 0,1 mV resolution (in apa)

Rezolutie de 10 ori mai mare!