Cine suntem?

NanoTeam este dedicata in intregime nanotehnologiei, furnizand echipamente atat pentru productia de probe cat si pentru analiza lor. Lucram cu producatori de renume pentru a oferi solutii tehnice performante si fiabile. 

REALIZARILE NANOTEAM CU CARE NE MANDRIM!

 

NanoTeam a luat fiinta in 2007 in cadrul firmei NITECH ca raspuns la necesitatea pietei romanesti de tehnologie pentru cercetare de a avea un partener de incredere care sa poata oferi solutii complete si competente.Echipa "nano" a crescut permanent atat ca cifra de afaceri si lista de clienti cat si ca portofoliu de produse, astfel putand sa va oferim solutii complete si adaptate tematicii dumneavoastra.

 

In prezent putem oferi produse de top pentru Microscopie de Forta Atomica AFM/STM atat in vacuum inalt si ultra inalt cat si la presiune atmosferica, Microscopie Electronica (SEM si TEM), accesorii precum EDS - WDS - EBSD - Cryo - CL, Microscopie Confocala Raman, sisteme de depuneri filme subtiri de tip PVD - PLD - CVD, sisteme de crestere nanotuburi de carbon si grafena (PE-CVD), sisteme de caracterizare in vid XPS, UPS Auger, Esca si altele, Spectrometrie de Masa, SIMS, MC-ICP-MS, Nanolitografie, RMN - Spectrometre de Rezonanta Magnetica Nucleara, Sisteme de tratare in plasma si multe altele.

Fiecare sistem se configureaza in functie de necesitati si rareori avem solutii similare. 

 

Deoarece fiecare sistem se configureaza in functie de necesitati, avem ocazia sa invatam de la clientii nostri lucruri deosebite in fiecare zi. Impreuna am reusit sa gasim solutia optima si am ajuns de multe ori in situatii fara precedent. Desi ne mandrim cu realizarea fiecarui proiect in parte, am selectat totusi o lista de proiecte speciale si care ne-au condus pe drumuri neumblate pana acum.

​ 

♦ Conceptie si automatizare mod de lucru AFM nou - "Dark Current Spreading Resistance Imaging" pentru fotovoltaice (acum metoda standard pentru toate sistemele AFM livrate de NTMDT in intreaga lume).

♦ Cel mai complex sistem AFM-Raman din Europa Centrala si de Sud-Est.

♦ Primul sistem din lume pentru nanolitografie cu electroni (Raith) cu platan controlat interferometric pe o sursa de electroni Hitachi S3400N SEM.

♦ Primul TEM/STEM de 120kV cu tomografie, crio si EDS din Romania! Posibil primul cryo-STEM HT7700 din lume...

♦ Primele doua sisteme AFM - QCM(D) NTMDT din lume.

♦ Prima statie de lucru SIMS/SNMS din Romania produsa de la Hiden Analytical.

♦ Primul sistem AFM cu baza de lucru duala cu magneti in plan si perpendicular pe planul probei din Romania produs de NTMDT.

♦ Primul sistem AFM-Raman din Romania care a demonstrat efectul TERS.

♦ Primul sistem TEM/STEM/SEM low-voltage din Romania pentru aplicatii bio si polimeri.

♦ Primul sistem PE-CVD integrat de crestere nanotuburi de carbon si grafena

 

Si lista continua sa creasca!...

1/1

NANOTEAM / T 021.668.68.19 / F 021.668.69.30 / office@nanoteam.ro / © Toate drepturile rezervate.